Euro 2020 live stream Portugal - Frankrijk

Euro 2020 live stream Portugal - Frankrijk

Kijk via de EK voetbal livestream gratis Portugal – Frankrijk

Watch the squatter Portugal – France for free via the European Football Championship livestream.  Kijk via de Euro 2020 live stream Portugal – Frankrijk gratis.

En wat voor een kraker hebben we vanavond op het programma staan. Portugal – Frankrijk is de rematch van de EK-finale in 2016, maar ook de strijd tussen de Europees en Wereldkampioen. De twee beste teams van de afgelopen jaren zullen vanavond onderling gaan uitmaken wie er als nummer 1 of 2 in de poule doorgaat naar de achtste finale.

Powered by WP Bannerize

Live stream Portugal – Frankrijk

De wedstrijd Portugal – Frankrijk is vanavond ook live te zien op de televisie via de NOS op NPO 1. Daar kan je vanaf 20.25 uur naar de voorbeschouwing kijken. De wedstrijd begint om 21.00 uur. De wedstrijd Duitsland – Hongarije is vanavond om 21.00 uur te zien via NPO 3.

Wil je de wedstrijd kijken via een gratis Euro 2020 live stream dan kan je Portugal – Frankrijk kijken via bovenstaande banner of de handige link die voor je klaar staat. Sport in Nederland zend de wedstrijd zelf niet live uit. Op onze website vind je alleen maar handige linkjes om via een simpele muisklik via andere websites naar het duel te kijken.

Geef reactie

Laat reactie achter