Euro 2020 live stream Portugal - Duitsland

Euro 2020 live stream Portugal - Duitsland

Portugal – Duitsland kijken via een gratis voetbal live stream

Kijk vanavond hier live EK voetbal via een live stream. Om 18.00 uur kan je via de Euro 2020 live stream Portugal – Duitsland kijken in HD-kwaliteit.

Voor de Duitsers zijn de belangen vanavond ontzettend groot. Na de nederlaag tegen Frankrijk kan die Mannschaft zich geen tweede zeperd permitteren. Portugal begon het toernooi goed met een 3-0 overwinning en kan zich vanavond bij een overwinning op de Duitsers al kwalificeren voor de achtste finale van het Europees Kampioenschap voetbal.

EK live stream Hongarije – Frankrijk

Powered by WP Bannerize

De wedstrijd Portugal – Duitsland word vanavond live uitgezonden via de NOS op NPO 1. De voorbeschouwing begint om 17.30 uur en de wedstrijd om 18.00 uur. Wil je de wedstrijd online kijken via een gratis Euro 2020 live stream dan kan je hier boven klikken op de handige directe live streams die je op onze website kan vinden.

Sport in Nederland zend de wedstrijd vanmiddag zelf niet live uit. Op onze site vind je alleen maar directe linkjes van andere websites die gratis het EK voetbal uitzenden. Daardoor kan je hier lekker op je mobiele telefoon, laptop of tablet gratis naar de wedstrijd Portugal – Duitsland kijken via een gratis live stream.

Kijk dit weekend ook live via een live stream naar het NK wielrennen in Drenthe en tennis via de gratis tennis live stream.

Geef reactie

Laat reactie achter