22 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Euro 2020 live stream Kroatië – Spanje

Euro 2020 live stream Kroatië - Spanje

Euro 2020 live stream Kroatië - Spanje

EK Voetbal live stream Kroatië – Spanje

Vanavond om 18.00 uur kan je hier weer via de EK Voetbal livestream online voetbal kijken. Kijk nu hier via de Euro 2020 live stream Kroatië – Spanje.

De wedstrijd tussen de Kroaten en de Spanjaarden kan vanavond wel eens een hele spannende wedstrijd gaan worden. Beide ploegen knokten zich moeizaam door de groepsfase heen. Spanje leefde pas tegen Slowakije met een 5-0 overwinning op. De Kroaten deden dat in de laatste groepswedstrijd tegen de Schotten. Wie bereikt vanavond de kwartfinale van het toernooi?  Het beloofd hoe dan ook een leuk voetbal gevecht te gaan worden tussen Kroatië en Spanje.

Powered by WP Bannerize

Televisie en live stream Kroatië – Spanje

De wedstrijd Kroatië – Spanje is vanavond natuurlijk ook live te zien op de televisie. De NOS gaat de wedstrijd live uitzenden op NPO 1. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 17.25 uur en de wedstrijd om 18.00 uur. Ook is het mogelijk om de wedstrijd online te kijken via een gratis voetbal live stream. Die kan je vinden via bovenstaande banner. Kijk nu dus live online naar het EK Voetbal.

Gratis live streams van de wedstrijd worden vanavond aangeboden door onder meer Hesgoal en LIVE TV. De streams van Hesgoal zijn wel van een hele goede kwaliteit. De internet website zend de wedstrijd Kroatië – Spanje namelijk ook uit in HD en Full-HD kwaliteit. Voor een mooie pot voetbal op je mobiele telefoon, tablet of laptop raden we je deze streams aan.

Sport in Nederland zend de wedstrijden van het EK Voetbal zelf niet live uit. Wij hebben als website hiervoor niet de rechten, maar we delen via onze site wel handige linkjes van de websites die de voetbalduels wel live online uitzenden. Die kan je vinden via de Euro 2020 banner. Binnen twee klikken kan je dan gewoon online hier naar Kroatië – Spanje kijken.

Meer live voetbal

Zo kun je vaak online de topwedstrijden kijken via Hesgoal en 365LIVE. Ook via LIVE TV kijk je met één klik naar wedstrijden. Via deze streams kun je niet alleen vaak alle wedstrijden in de Eredivisie kijken, maar ook de internationale topwedstrijden uit de andere competities. Ook via CricFreeMamaHDStreamhunter en First Row Sports kijk je met een simpele klik voetbal via de stream.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites