Euro 2020 live stream Italië - Oostenrijk

Euro 2020 live stream Italië - Oostenrijk

Italië – Oostenrijk kijken via een Full-HD live stream

Kijk hier om 21.00 uur live via de gratis Euro 2020 live stream Italië – Oostenrijk. De wedstrijd op Wembley is nu live te zien in Full-HD kwaliteit.

Powered by WP Bannerize

De Italianen fietsen door de eerste groepsfase heen. Met overwinningen op Turkije, Wales en Zwitserland is Italië met 9 uit 3 als poulewinnaar naar de tweede ronde. Tegen Oostenrijk zullen de Italianen het absoluut niet cadeau gaan krijgen. Oostenrijk haalde in een poule met Nederland, Oekraïne en Noord-Macedonië de tweede plaats met 6 punten. Tegen Oranje liet Oostenrijk zien dat het niet kiest voor verdedigend voetbal, maar ook echt wel de aanval wil zoeken.

Italië – Oostenrijk op tv en een live stream

De wedstrijd Italië – Oostenrijk is vanavond op de Nederlandse televisie te zien via de NOS op NPO1. De voorbeschouwing op de wedstrijd in Studio Europa begint om 20.25 uur. Mocht je nou vanavond nog van het heerlijke zomerweer genieten in de tuin dan is het ook mogelijk om dit duel online te kijken via de Euro 2020 live stream.

Via de banners op deze pagina vind je handige directe linkjes naar de Euro 2020 live stream waar je vanavond gratis Italië – Oostenrijk kunt kijken. Die streams zijn over het algemeen van een hele goede kwaliteit en werken over het algemeen ook prima. Sport in Nederland zend de wedstrijd zelf niet live uit. Op onze website vind je alleen maar rechtstreekse linkjes naar andere websites die het EK Voetbal live en gratis uitzenden via een voetbal livestream.

Meer streams

Een aanbieder als Hesgoal zend de wedstrijden ook live uit in HD-kwaliteit. Ook een website als LIVE TV zend de wedstrijden van Euro 2020 live uit via een live stream. Zij doen dit niet in HD-kwaliteit, maar de streams zijn over het algemeen goed en er komt weinig reclame in voor.

Er zijn veel meer zenders die ook het EK Voetbal via hun website uitzenden. Zo kan je ook via de NPO online naar het EK Voetbal kijken. Die gratis stream kan je vinden onder deze EK Voetbal livestream link. Er zijn diverse opties om het EK Voetbal online niet te hoeven missen. Ook via de EK livestream banner die je op deze pagina kan vinden zijn gratis voetbal livestreams te vinden. Ook hier kan je met een simpele muisklik een live stream openen van Hesgoal of LIVE TV.

Ook kan je dit weekend via de gratis wielrennen live stream kijken naar de Tour de France. Ook kan je via onze pagina met Formule 1 livestreams online kijken naar de Formule 1 Grand Prix van Oostenrijk op de Red Bull Ring.

Programma Achtste finale EK Voetbal 

Zaterdag, 18.00 uur:
Wales – Denemarken

Zaterdag, 21.00 uur:
Italië – Oostenrijk

Zondag, 18.00 uur:
Nederland – Tsjechië

Zondag, 21.00 uur:
België – Portugal

Maandag, 18.00 uur:
Kroatië – Spanje

Maandag, 21.00 uur:
Frankrijk – Zwitserland

Dinsdag, 18.00 uur:
Engeland – Duitsland

Dinsdag, 21.00 uur:
Zweden – Oekraïne

Geef reactie

Laat reactie achter