Euro 2020 live stream Hongarije - Frankrijk

Euro 2020 live stream Hongarije - Frankrijk

Hongarije – Frankrijk kijken via een gratis live stream

Vanmiddag kan je via de gratis EK Voetbal live stream weer online voetbal kijken. Kijk nu via de Euro 2020 live stream Hongarije – Frankrijk in HD kwaliteit.

De Fransen zijn het toernooi goed begonnen met een 1-0 overwinning op Duitsland. Hongarije verloor de openingswedstrijd tegen Portugal met 0-3, maar hield tot de 84ste minuut knap stand. Misschien is Hongarije vanmiddag in staat om in Boedapest de wereldkampioen punten afhandig te maken.

EK live stream Hongarije – Frankrijk

Powered by WP Bannerize

De wedstrijd Hongarije – Frankrijk word vanmiddag live uitgezonden via de NOS op NPO 1. De voorbeschouwing begint om 14.30 uur en de wedstrijd om 15.00 uur. Wil je de wedstrijd online kijken via een gratis Euro 2020 live stream dan kan je hier boven klikken op de handige directe live streams die je op onze website kan vinden.

Sport in Nederland zend de wedstrijd vanmiddag zelf niet live uit. Op onze site vind je alleen maar directe linkjes van andere websites die gratis het EK voetbal uitzenden. Daardoor kan je hier lekker op je mobiele telefoon, laptop of tablet gratis naar de wedstrijd Hongarije – Frankrijk kijken via een gratis live stream.

Kijk dit weekend ook live via een live stream naar de Formule 1 Grand Prix van Frankrijk en naar de MotoGP van Duitsland.

Geef reactie

Laat reactie achter