16 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Euro 2020 live stream Finland – Rusland

Euro 2020 live stream Finland vs Rusland

Euro 2020 live stream Finland vs Rusland

Finland – Rusland EK Voetbal live stream

Vanmiddag om 15.00 uur staat in Group B de wedstrijd Finland – Rusland op het programma. Kijk de wedstrijd hier live via de Euro 2020 live stream.

Finland – Rusland live stream 1
Finland -Rusland live stream 2

Powered by WP Bannerize

De wedstrijd tussen Finland en Rusland is voor beide landen ontzettend belangrijk. Doordat de Finnen de eerste wedstrijd tegen Denemarken verrassend met 1-0 wonnen is kwalificatie voor de achtste finale dichtbij. De Russen verloren kansloos van de Belgen met 3-0 en zullen in Sint-Petersburg alles uit de kast moeten halen om drie punten te pakken.

Finland – Rusland op tv en via een live stream kijken

De wedstrijd Finland – Rusland word vanmiddag om 15.00 uur live uitgezonden door de NOS op NPO1. Wil je de wedstrijd kijken via een gratis Euro 2020 live stream dan kan je Finland – Rusland live kijken via de bovenstaande linkjes op deze website. Sport in Nederland zend de wedstrijd zelf niet live uit, maar op onze website vind je handige linkjes waardoor je via andere websites gratis via 100% goed werkende streams naar het EK Voetbal kan kijken.

De wedstrijd tussen Finland en Rusland is vanmiddag ook live online te zien via LIVE TV en Hesgoal. De streams van deze websites zijn vaak prima. Handig als je op je werk zit of lekker in de tuin en je met een klik gratis naar de wedstrijden van het Europees Kampioenschap voetbal wilt kijken via een live stream.

 

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites