Euro 2020 live stream Engeland - Kroatië

Euro 2020 live stream Engeland - Kroatië

Engeland – Kroatië kijken via de Euro 2020 live stream

Vanmiddag om 15.00 uur kan je hier online via de Euro 2020 live stream Engeland – Kroatië gratis kijken. De EK Voetbal stream is gratis voor iedereen.

Engeland – Kroatië live stream 1
Engeland – Kroatië live stream 2
Engeland – Kroatië live stream 3

Powered by WP Bannerize

De Engelsen en de Kroaten behoren tot de groep kanshebbers voor de Europese titel. De Engelsen misschien wat meer dan de vice wereldkampioen, maar de Kroaten moeten niet onderschat worden. De wedstrijd Engeland  – Kroatië is een wedstrijd in Groep D en zal gespeeld worden in Londen Wembey waar op 11 juli ook de finale zal gaan plaatsvinden.

Engeland – Kroatië gratis live stream

De wedstrijd Engeland – Kroatië zal vanmiddag ook op de televisie live worden uitgezonden. De NOS zal via NPO 1 het duel om 15.00 uur live uitzenden. Wil je vanmiddag de wedstrijd online kijken dan kan  dat via bovenstaande gratis voetbal live stream. Op Sport in Nederland vind je handige linkjes van andere websites waar je gratis naar het duel kan kijken.

Kijk vanmiddag via de tennis live stream naar de finale op Roland Garros. Ook kan je vanavond om 20.00 uur live naar de Indycar race in Detroit kijken.

Programma

Zondag 13 juni
15.00 uur:
Engeland – Kroatië (Londen)

Maandag 14 juni
15.00 uur:

Schotland – Tsjechië (Glasgow)

Vrijdag 18 juni
18.00 uur:

Kroatië – Tsjechië (Glasgow)

21.00 uur
Engeland – Schotland (Londen)

Donderdag 22 juni
21.00 uur:

Tsjechië – Engeland (Londen)
Kroatië – Schotland (Glasgow)

Geef reactie

Laat reactie achter