22 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Euro 2020 live stream Engeland – Duitsland

Euro 2020 live stream Engeland - Duitsland

Euro 2020 live stream Engeland - Duitsland

Engeland – Duitsland kijken via een EK voetbal live stream

Engeland – Duitsland staat vanavond om 18.00 uur op het programma bij het EK Voetbal. Kijk nu hier gratis via de Euro 2020 live stream Engeland – Duitsland.

Engeland – Duitsland live stream 1
Engeland – Duitsland live stream 2
Engeland – Duitsland live stream 3
Engeland – Duitsland – FULL HD live stream 4
Engeland – Duitsland live stream 5

Engeland in het voordeel

Op papier had deze kraker ook de finale van het EK Voetbal kunnen zijn,  maar het is een wedstrijd in de achtste finale van het toernooi. De Engelsen hebben vanavond op Wembley het thuisvoordeel. Omdat Duitse fans wegens de coronamaatregelen niet welkom zijn in Londen zal het stadion op een handjevol Duitsers gevuld zijn met Engelsen. De druk voor de Duitsers zal daarom torenhoog zijn op Wembley waar zij in 1996 de Europese titel veroverde tegen de Tsjechen.

De Engelsen bereikten de achtste finale als groepswinnaar. Van Kroatië en Tsjechië werd gewonnen en tegen de Schotten werd gelijkgespeeld. De route van de Duitsers ging moeizaam. Duitsland verloor van Frankrijk, won van Portugal en ontsnapte tegen Hongarije (2-2) aan uitschakeling. Het moeizaam voetballende Duitsland zal vanavond op Wembley een hele kluif krijgen aan de Engelsen die op papier toch de favoriet zijn. Het kan dus wel eens een hele spannende wedstrijd gaan worden tussen deze twee Europese grootmachten.

Vermoedelijke opstellingen:

ENGELAND: Pickford, Walker, Stones, Maguire, Shaw, Rice,Phillips, Foden, Mount, Sterling, Kane

DUITSLAND: Neuer, Ginter, Hummels, Rüdiger, Kimmich, Goretzka, Kroos, Gosens, Havertz, Müller, Gnabry

Engeland – Duitsland op televisie en via een live stream

De wedstrijd Engeland – Duitsland zal vanavond ook live te zien op de Nederlandse televisie. Om 17.25 uur begint de NOS op NPO 1 met een voorbeschouwing op de wedstrijd die om 18.00 uur zal beginnen. Ben je nog op je werk of onderweg dan kan je ook via een gratis EK Voetbal live stream naar de wedstrijd Engeland – Duitsland kijken.

Sport in Nederland zend de kraker Engeland – Duitsland zelf niet uit via een Euro 2020 live stream. Toch kan je via onze website wel directe linkjes vinden naar andere websites vinden die dit duel live uitzenden. Zo maken we het jou als voetbal liefhebber makkelijk en kan je met een klik via een livestream Engeland – Duitsland kijken op dit EK voetbal toernooi.

Meer live voetbal

Zo kun je vaak online de topwedstrijden kijken via Hesgoal en 365LIVE. Ook via LIVE TV kijk je met één klik naar wedstrijden. Via deze streams kun je niet alleen vaak alle wedstrijden in de Eredivisie kijken, maar ook de internationale topwedstrijden uit de andere competities. Ook via CricFreeMamaHDStreamhunter en First Row Sports kijk je met een simpele klik voetbal via de stream.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites