16 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Euro 2020 live stream Denemarken – België

Euro 2020 live stream Denemarken vs België

Euro 2020 live stream Denemarken vs België

Denemarken – België kijken via een gratis EK Voetbal live stream

Kijk vanavond om 18.00 uur hier live EK Voetbal via een livestream. Dit is mogelijk via de Euro 2020 live stream Denemarken – België die helemaal gratis is.

Denemarken  – België live stream 1
Denemarken  – België live stream 2
Denemarken  – België live stream 3

Powered by WP Bannerize

Denemarken is langzamerhand weer uit zijn shock gekomen na de vreselijke gebeurtenissen die Christian Eriksen troffen in de wedstrijd tegen Finland. Eriksen werd getroffen door een hartstilstand, maar is door snelle medische hulp gelukkig nog onder ons. Denemarken zal proberen in Kopenhagen de 0-1 nederlaag tegen Finland weg te gaan poetsen.

De Belgen die de eerste wedstrijd met 3-0 wonnen van Rusland zijn bij een overwinning vanavond zeker van een plek in de achtste finale. De Denen moeten vanavond winnen of minimaal gelijk spelen om nog een kansje te behouden op een plek bij de laatste 16 van dit EK Voetbal. Het zal hoe dan ook een beladen en spannende wedstrijd aan worden.

Live stream Denemarken – België

De wedstrijd Denemarken – België is om 18.00 uur niet alleen te zien via een Euro 2020 live stream, maar ook bij de NOS op NPO1 waar de wedstrijd live uitgezonden zal gaan worden. Ook via de EK Voetbal live stream van LIVE TV en Hesgoal kan je gratis online naar de wedstrijd kijken in Group B. Om 21.00 uur kan je VIA DEZE EK LIVESTREAM naar Nederland – Oostenrijk kijken.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites