22 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Euro 2020 live stream België vs Rusland

Euro 2020 live stream België vs Rusland

Euro 2020 live stream België vs Rusland

België vs Rusland kijken via een Euro 2020 live stream

De Rode Duivels beginnen vanavond aan het EK Voetbal. Kijk vanavond via de Euro 2020 live stream België vs Rusland. De wedstrijd begint om 21.00 uur in Sint-Petersburg.

België vs Rusland live stream 1
België vs Rusland live stream 2
België vs Rusland live stream 3

Powered by WP Bannerize

De Rode Duivels zijn de nummer een van de FIFA wereldranglijst en behoort tot de groep absolute kanshebbers voor de Europese titel. Het elftal is door de jaren heen wel wat verouderd, maar het laat elke interland zien dat men rekening met de Belgen moet houden. In de EK kwalificatie troffen de Belgen en de Russen elkaar ook al. België won twee keer met 3-1 en 4-1.

Live stream België  – Rusland

De wedstrijd België vs Rusland is zaterdagavond vanaf 21.00 uur live te zien via de NOS op NPO1. Mocht je nou niet de beschikking hebben over dit kanaal dan kan je de wedstrijd ook via een Euro 2020 live stream kijken. Die streams (linkjes) vind je hier bovenaan de website. De streams zijn van zeer goede kwaliteit en werken over het algemeen meer dan prima.

Vanavond kan je naar nog meer voetbal kijken. Om 01.05 uur kan je via deze live stream kijken naar de WK-kwalificatie wedstrijd Panama – Curaçao.

 

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites