22 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Euro 2020 live stream België – Portugal

Euro 2020 live stream België - Portugal

Euro 2020 live stream België - Portugal

België – Portugal EK Voetbal live stream

Vanavond kijk je hier online en gratis naar de Rode Duivels op het EK Voetbal. Kijk nu hier via de Euro 2020 live stream België – Portugal. De wedstrijd word vanavond om 21.00 uur gespeeld na de wedstrijd Nederland – Tsjechië.

Kraker

Het kan vanavond wel eens een enorme kraker gaan worden tussen de Belgen en de Portugezen. België is de nummer één van de wereldranglijst en Portugal de titelverdediger. Beide landen willen graag dit jaar met de beker in handen staan, dus het kan wel eens een heel interessant schouwspel gaan worden.

Powered by WP Bannerize

Zowel de Belgen als de Portugezen hebben met Romelu Lukaku en Cristiano Ronaldo allebei een goalgetter van formaat in het elftal. Wie gaat vanavond de kwartfinale bereiken? Een favoriet is voor vanavond lastig te voorspellen omdat als we beide teams vergelijken ze weinig voor elkaar onder doen. De wedstrijd zou wel eens beslist kunnen gaan worden op details.

België – Portugal live op tv en via een live stream

De wedstrijd België – Portugal is vanavond live te zien via de NOS op NPO 1. Ook op de Belgische televisie word het duel live uitgezonden. Mocht je nou niet de beschikking hebben over deze zenders dan kan je natuurlijk ook gewoon online via een gratis Euro 2020 live stream naar de wedstrijd België – Portugal kijken.

Gratis live streams van de wedstrijd worden vanavond aangeboden door onder meer Hesgoal en LIVE TV. De streams van Hesgoal zijn wel van een hele goede kwaliteit. De internet website zend de wedstrijd België – Portugal namelijk ook uit in HD en Full-HD kwaliteit. Voor een mooie pot voetbal op je mobiele telefoon, tablet of laptop raden we je deze streams aan.

Sport in Nederland zend de wedstrijden van het EK Voetbal zelf niet live uit. Wij hebben als website hiervoor niet de rechten, maar we delen via onze site wel handige linkjes van de websites die de voetbalduels wel live online uitzenden. Die kan je vinden via de Euro 2020 banner. Binnen twee klikken kan je dan gewoon online hier naar België – Portugal kijken.

Meer live voetbal

Zo kun je vaak online de topwedstrijden kijken via Hesgoal en 365LIVE. Ook via LIVE TV kijk je met één klik naar wedstrijden. Via deze streams kun je niet alleen vaak alle wedstrijden in de Eredivisie kijken, maar ook de internationale topwedstrijden uit de andere competities. Ook via CricFreeMamaHDStreamhunter en First Row Sports kijk je met een simpele klik voetbal via de stream.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites