Euro 2020 EK Voetbal live stream Rusland - Denemarken

Euro 2020 EK Voetbal live stream Rusland - Denemarken

Rusland – Denemarken kijken via een gratis EK live stream

Om 21.00 uur valt de beslissing in Group B. Je kijkt nu hier via de gratis Euro 2020 EK Voetbal live stream Rusland – Denemarken kijken. De streams zijn 100% gratis.

Rusland – Denemarken live stream 1
Rusland – Denemarken live stream 2

Powered by WP Bannerize

De Europees kampioenschap voetbal wedstrijden kan je online hier kijken via een live stream, maar ook via de televisie. De wedstrijd Rusland – Denemarken zal vanavond 0m 21.00 uur live te zien zijn bij de NOS op NPO 1. De wedstrijd tussen Finland en België is live te zien via NPO 3.

In Group B is België al zeker van de achtste finale. Rusland en Finland hebben drie punten en de Denen staan met 0 punten onderaan. Welk land gaat er als nummer twee mee naar de achtste finale van het EK? De nummer drie zal vermoedelijk de komende dagen in de wachtkamer moeten blijven zitten.

Live stream

Sport in Nederland zend zelf het EK Voetbal niet live uit. Toch vind je op onze website wel handige gratis linkjes om online naar het voetbal te kijken. De streams van de wedstrijden van vanavond vind je bovenaan deze pagina. Kijk dus om 21.00 uur gewoon Rusland – Denemarken en Finland – België hier via een EK voetbal live stream.

Geef reactie

Laat reactie achter