16 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Euro 2020 EK Voetbal live stream Noord-Macedonië – Nederland

Euro 2020 live stream Noord-Macedonië - Nederland

Euro 2020 live stream Noord-Macedonië - Nederland

Noord-Macedonië – Nederland gratis EK voetbal live stream

Vanavond kijk je hier helemaal gratis via de Euro 2020 EK Voetbal live stream Noord-Macedonië – Nederland. Open hier nu de EK voetbal livestream.

Noord-Macedonië – Nederland live stream 1
Noord-Macedonië – Nederland live stream 2

Powered by WP Bannerize

Het Nederlands elftal is al verzekerd van een plek in de achtste finale. Oranje zal het aanstaande zondagavond om 18.00 uur gaan opnemen tegen één van de beste nummers drie uit Group D, E of F. Wie dat zal gaan worden? Dat moeten we op dit moment nog eventjes afwachten.

Wat wel vast staat is dat bondscoach Frank de Boer vanavond twee spelers rust gunt en met een zo sterkst mogelijk team zal starten tegen het al uitgeschakelde Noord-Macedonië. Donyell Malen krijgt een kans om zich te bewijzen en zal Wout Weghorst vervangen. Ryan Gravenberch krijgt op het middenveld de kans op de plek van Marten de Roon die door een gele kaart op scherp staat.

Live stream

De wedstrijd Noord-Macedonië – Nederland zal ook live worden uitgezonden door de NOS op NPO 1. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 17.00 uur. Op NPO 2 zal om 18.00 uur de wedstrijd Oekraïne – Oostenrijk worden uitgezonden.  Wil je de wedstrijd kijken via een gratis live stream open dan hier bovenaan de gratis EK Voetbal streams.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites