Zwemmen (Foto Wikimedia Commons)

Brons voor estafette teams op WK in Melbourne

In navolging van Marrit Steenbergen en Tess Schouten hebben ook de estafette teams een medaille gewonnen bij het WK zwemmen.

Op de 4×50 meter vrijeslag eindigde de Nederlandse mannen met Kenzo Simons, Nyls Korstanje, Stan Pijnenburg en Thom de Boer als derde.

Bij de vrouwen zwommen Kim Busch, Maaike de Waard, Kira Toussaint en Valerie van Roon naar het brons op de 4×50 meter vrijeslag.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk live sport via www.sportstream24.nl