18 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Eredivisie livestream Willem II – PSV

Eredivisie livestream Willem II - PSV

Eredivisie livestream Willem II - PSV

Willem II – PSV gratis kijken

Kijk om 16.45 uur hier gratis via de Eredivisie livestream Willem II – PSV. De wedstrijd is hier via 100% werkende livestreams gratis te zien.

Powered by WP Bannerize

Livestreams eredivisie

Alle voetbalduels in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en de TOTO KNVB Beker worden door sportzender ESPN uitgezonden. Zijn hebben de rechten en zenden de duels uit op kanaal 1 tot en met kanaal 4. De samenvattingen van de eredivisie zijn overigens te zien bij de NOS op NPO1. De wedstrijden in de TOTO KNVB Beker worden grotendeels achter de decoder uit gezonden, maar vanaf de achtste finales zijn de meeste duels live te zien via de zender FOX.

De wedstrijden van Ajax, Feyenoord, PSV en alle andere eredivisie clubs zijn vaak gratis te zien via via Hesgoal en 365LIVE. Ook via LIVE TV kijk je met één klik naar wedstrijden. Via deze streams kun je niet alleen vaak alle wedstrijden in de Eredivisie kijken, maar ook de internationale topwedstrijden uit de andere competities. Ook via CricFreeMamaHDStreamhunter en First Row Sports kijk je met een simpele klik voetbal via de stream.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites