Eredivisie livestream VVV – RKC

Livestream VVV-Venlo – RKC Waalwijk

VVV – RKC strijden tegen degradatie uit de Eredivisie. Wil je dit spannende duel niet missen kijk dan via de Eredivisie livestream VVV – RKC. De aftrap is om 21.00 uur.

KLIK HIER en kijk nu gratis VVV – RKC

Het uitzenden van de wedstrijden in de eredivisie word niet gedaan door Sport in Nederland. Wij hebben geen rechten om de wedstrijden live en gratis uit te zenden. Toch zijn er wel andere websites die de duels live en gratis uitzenden en die handige linkjes van die websites vind je op deze pagina.

Livestreams eredivisie

Alle voetbalduels in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en de TOTO KNVB Beker worden door sportzender ESPN uitgezonden. Zijn hebben de rechten en zenden de duels uit op kanaal 1 tot en met kanaal 4. De samenvattingen van de eredivisie zijn overigens te zien bij de NOS op NPO1. De wedstrijden in de TOTO KNVB Beker worden grotendeels achter de decoder uit gezonden, maar vanaf de achtste finales zijn de meeste duels live te zien via de zender FOX.

De wedstrijden van Ajax, Feyenoord, PSV en alle andere eredivisie clubs zijn vaak gratis te zien via via Hesgoal en 365LIVE. Ook via LIVE TV kijk je met één klik naar wedstrijden. Via deze streams kun je niet alleen vaak alle wedstrijden in de Eredivisie kijken, maar ook de internationale topwedstrijden uit de andere competities. Ook via CricFree, MamaHD, Streamhunter en First Row Sports kijk je met een simpele klik voetbal via de stream.

[wp_bannerize group=”Wedden op PSV ” categories=”45,49,77,84,34,64″]

Geef een reactie

/