Eredivisie Live Stream Fc Volendam Az

FC Volendam – AZ kijken via een voetbal live stream

In de eredivisie worden zaterdagavond vier wedstrijden gespeeld. Hier kijk je om 18.45 via een live stream FC Volendam – AZ.

De Volendammers zijn na de winterstop in vorm. Na de winterbreak wist de ploeg van trainer Wim Jonk al drie keer te winnen. AZ is de nummer twee in de eredivisie. De Alkmaarders speelden vorige week thuis tegen FC Utrecht met 5-5 gelijk. Vandaag zal er in Volendam gewonnen moeten worden om druk op koploper Feyenoord te houden.

Voetbal-livestreams

Waar kan ik op televisie FC Volendam tegen AZ kijken

De wedstrijd tussen FC Volendam en AZ is vanavond ook gewoon live te zien via sportzender ESPN. Zij zenden het duel om 18.45 uur uit op kanaal 2. Ook online zijn er mogelijkheden om naar deze wedstrijd te kijken. Check bovenstaande banner en kijk de wedstrijd online.

Sport in Nederland heeft geen rechten om deze wedstrijd live uit te mogen zenden. Op onze website vind je alleen maar directe linkjes naar websites die het voetbal mogelijk online uitzenden. Omdat wij zelf geen eredivisie voetbal live uitzenden kunnen we niet garanderen of de betreffende streams ook zullen werken.

Ook kan je nu via deze eredivisie tip pagina linkjes vinden om voetbal online te kijken.