Eredivisie live stream FC Utrecht - Feyenoord

FC Utrecht – Feyenoord kijken via een live stream

Zondagmiddag om 12.15 uur kan je hier via een live stream FC Utrecht – Feyenoord kijken. Open nu hier de voetbalstream.

De wedstrijd tussen FC Utrecht en Feyenoord is nou echt weer zo’n wedstrijd die je niet mag missen. Over het algemeen is het vuurwerk in de Galgenwaard als er een topclub naar de Domstad komt. Ook vanmiddag kan het wel eens een hele leuke wedstrijd gaan worden.

KLIK HIER en kijk online eredivisie voetbal LIVE

Feyenoord is in de eredivisie de trotse koploper, maar Ajax en PSV hijgen de Rotterdammers wel in de nek. Kan de ploeg van trainer Arne Slot vanmiddag de competitie goed hervatten? of gooit een gemotiveerd Utrecht roet in het eten? De wedstrijd begint om 12.15 uur.

Vermoedelijke opstelling FC Utrecht: Barkas, Klaiber, Van der Hoorn, Sagnan, Van der Maarel, Toornstra, Bozdogan, Van de Streek, Boussaid, Dost, Booth

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow, Pedersen, Rasmussen, Hancko, Hartman, Geertruida, Szymanski, Kökcü, Walemark, Paixao, Dilrosun

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.