Kijk de Gelderse derby NEC - Vitesse hier via een livestream

Kijk via een live stream NEC – Vitesse

Eredivisie voetbal vanmiddag gratis kijken? Kijk de Gelderse derby NEC – Vitesse om 12.15 uur hier via een livestream.

NEC begon het seizoen belabberd en even zat trainer Rogier Meijer op de schopstoel bij de fans. Toch is NEC opgeklommen naar de tiende plaats met 7 punten. Vitesse kent een waardeloze start. Ook nu bungelt het net als vorig seizoen onderin de eredivisie. Vitesse staat met drie punten voorlaatste.

Historie wedstrijden NEC – Vitesse

NEC Nijmegen en Vitesse hebben door de jaren heen een aantal wedstrijden tegen elkaar gespeeld in de Nederlandse Eredivisie en Eerste Divisie. Hieronder staan enkele opmerkelijke wedstrijden tussen beide clubs:

  • 20 augustus 2000: NEC wint met 4-1 van Vitesse. Dit was de eerste Gelderse derby tussen de clubs sinds 1984 en NEC pakte gelijk de volle buit.
  • 4 februari 2007: NEC verslaat Vitesse met 3-0 in het eigen Goffertstadion. Björn van der Doelen, Andrzej Niedzielan en Romano Denneboom scoorden voor NEC.
  • 27 oktober 2012: Vitesse wint met 1-2 in Nijmegen. Na een 0-2 voorsprong voor de Arnhemmers, kwam NEC nog terug tot 1-2 door een goal van Melvin Platje. Het bleek niet genoeg voor een punt.
  • 24 september 2014: Vitesse wint met 2-3 in de bekerwedstrijd in Nijmegen. NEC kwam twee keer op voorsprong, maar Vitesse wist beide keren snel gelijk te maken. In de slotfase besliste Denys Oliynyk de wedstrijd in het voordeel van Vitesse.
  • 23 december 2017: Vitesse wint met 0-1 in Nijmegen. Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam op naam van Thomas Bruns, die scoorde uit een vrije trap.
  • 3 maart 2021: NEC en Vitesse spelen met 1-1 gelijk in de Goffert. De wedstrijd werd gekenmerkt door een rode kaart voor Vitesse-speler Oussama Tannane, die een penalty veroorzaakte en na afloop voor de camera’s uithaalde naar scheidsrechter Siemen Mulder.

Meer sportnieuws via Sport in Nederland

Opzoek naar nog meer sportnieuws via de website van Sport in Nederland? Onze website besteed aan allerlei sporten ontzettend veel aandacht. Van Eredivisie tot aan Keuken Kampioen Divisie voetbal, maar ook Formule 1DartsWielrennenTennisHandbal en vele andere sporten komen bij ons aan bod.

Liever online naar sport kijken? Check dan de voetbal livestream pagina of Watch Live. Ook kan je online Formule 1 kijken.

Nieuws Sport in Nederland

Op onze website van Sport in Nederland vind je het laatste belangrijkste sportnieuws. Wij proberen een zo’n breed mogelijk scala aan nieuwsberichten te publiceren. Alle grote toernooien in elke sportklasse besteden we aandacht aan. Dus we zijn geen voetbal website, we zijn gespecialiseerd in meerdere sporten.

Via Sport in Nederland hebben we ook een aantal livestream pagina’s. Wij publiceren op die pagina’s handige linkjes om online sport te kunnen kijken. Zo kan je veel goede voetbal livestreams en formule 1 livestreams vinden. Wij streamen zelf geen sporten live, maar door het plaatsen van goede linkjes kan je dus vrij eenvoudig online sport kijken. Zoek je een livestream? Check dan ons menu onder NULIVE.

Pas op met livestreams

Als je gebruik wilt maken door sport te gaan kijken via een livestream pas dan wel op dat je er niet door in de problemen raakt. Een stream vinden is handig en makkelijk, maar het kan gevaarlijk zijn. Omdat via een stream kijken illegaal is kan het zo zijn dat je veel reclame tegenkomt op het moment dat je een sportstream opent. Het is belangrijk dat je een goede virusscanner of adblocker hebt om te voorkomen dat je tegen een hoop narigheid op loopt.

Wij adviseren dan ook altijd om geen livestream te gebruiken, maar een abonnement neemt op de zender waar jou favoriete sport te zien is. Dan ben je misschien wel duurder uit, maar hiermee voorkom je gewoon een hoop problemen. Dus denk er goed over na of je een livestream wilt gebruiken of gewoon een abonnement neemt om sport veilig te kunnen kijken.