Eredivisie live stream NEC - Ajax
Eredivisie live stream NEC - Ajax

NEC – Ajax kijken via een eredivisie live stream

Kijk hier om 14.30 uur via een live stream NEC – Ajax

Zondagmiddag om 14.30 uur kan je hier via een gratis eredivisie live stream naar de wedstrijd NEC – Ajax kijken.

De wedstrijd tussen de Nijmegenaren en de Amsterdammers is een wedstrijd tussen de nummer elf en de nummer drie uit de eredivisie. Omdat PSV een puntje wist te pakken tegen Sparta is Ajax voorlopig de nummer drie in de eredivisie.

KLIK HIER en kijk online eredivisie voetbal LIVE

Bij NEC zien we met Jasper Cillessen een oude bekende onder de lat. De doelman keepte in het verleden ook voor Ajax, maar keerde in juli terug op het oude nest. Cillessen die niet geselecteerd werd voor het WK voetbal in Qatar zal graag wat willen laten zien tegen zijn oude werkgever.

Vermoedelijke opstelling NEC: Cillessen, Van Rooij, Marquez, Sandler, El Karouani, Schöne, Proper, Tannane, Tavsan, Dimata, Mattson

Vermoedelijke opstelling Ajax: Pasveer, Rensch, Timber, Bassey, Wijndal, Klaassen, Álvarez, Kudus, Tadic, Brobbey, Bergwijn

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Gerelateerde artikelen