Eredivisie live stream SC Heerenveen - FC Groningen

Kijk nu hier via een live stream Heerenveen – Groningen

Vanmiddag om 12.15 uur kan je ook online via een live stream kijken naar de noordelijke derby in de eredivisie tussen Heerenveen – Groningen.

Natuurlijk draait zondagmiddag alles om De Klassieker tussen Feyenoord en Ajax, maar de derby tussen Heerenveen en Groningen is ook wel weer een potje waar het ook draait om de eer. In het Abe Lenstra Stadion is Heerenveen de favoriet, maar zal Groningen zich niet het kaas van het brood willen laten eten.

De wedstrijden in de eredivisie zijn natuurlijk ook weer live op de televisie te zien via sportzender ESPN. Deze derby zal live te zien zijn op ESPN 2. Als je een abonnement hebt op ESPN dan kan je de wedstrijd kijken. Heb je dat niet dan kan je misschien ergens online via deze voetbal live stream naar de wedstrijd kijken.

Ook kan je proberen om via de eusport live stream naar Heerenveen tegen Groningen te kijken of check een live stream van LIVE TV.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.