Sc Heerenveen Feyenoord Kijken Via Een Live Stream

Hier kijk je om 14.30 uur via een live stream SC Heerenveen – Feyenoord

Ook online kan je vanmiddag eredivisie voetbal kijjken. Hier kan je om 14.30 uur SC Heerenveen – Feyenoord kijken via een live stream.

Feyenoord wist woensdag via NEC (4-4 en strafschoppen) de kwartfinale van de TOTO KNVB Beker te bereiken. Zaterdag kwam SC Heerenveen uit de koker en over twee weken spelen beide teams tegen elkaar. Vandaag spelen ze ook tegen elkaar maar dan in de eredivisie. De aftrap in het Abe Lenstra Stadion is om 14.30 uur.

SC Heerenveen – Feyenoord live kijken op de televisie

De wedstrijd SC Heerenveen – Feyenoord kan je vanmiddag ook live kijken op de televisie. De wedstrijd zal live worden uitgezonden via ESPN 3. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 14.00 uur. Heb je geen abonnement op sportzender ESPN dan kan je ook proberen om via deze voetbal livestream pagina naar de wedstrijd te kijken.

Sport in Nederland heeft zelf geen rechten om dit eredivisieduel live uit te mogen zenden. Op onze website vind je daarom ook geen livestreams. Wel kan je via Sport in Nederland handige directe linkjes vinden naar websites die mogelijk het voetbal wel online uitzenden. We kunnen daarbij niet garanderen dat de betreffende livestreams ook zullen werken.