Livestream Voor Heerenveen Feyenoord En Ajax Rkc

Kijk via een live stream Heerenveen – Feyenoord en Ajax – RKC

In de eredivisie worden er deze zondagmiddag vijf wedstrijden gespeeld. Vind nu hier een livestream voor Heerenveen – Feyenoord en Ajax – RKC.

De voetbalmiddag begint om 12.15 uur op het Kasteel want daar neemt Sparta het op tegen de Go Ahead Eagles. Om 14.30 uur is de aftrap in het Abe Lenstra stadion tussen SC Heerenveen en Feyenoord. Ajax speelt pas om 16.45 uur. De Amsterdammers die drie duels op rij wisten te winnen ontvangen in de Johan Cruijff Arena RKC Waalwijk.

Waar vind ik een livestream voor Heerenveen – Feyenoord en Ajax – RKC

Online zijn er voldoende mogelijkheden om vanmiddag live voetbal online te kijken. De wedstrijd tussen SC Heerenveen en Feyenoord zal op de televisie live te zien zijn via ESPN 3 en Ajax tegen RKC Waalwijk zal uitgezonden worden via ESPN 2. Voor beide kanalen dien je wel een abonnement te hebben anders is het onmogelijk om via de televisie naar deze voetbal duels uit de eredivisie te kunnen kijken.

Er zijn ook mogelijkheden om vanmiddag online gratis voetbal te kijken. KLIK HIER en vind nu gratis online voetbal livestreams.

Sport in Nederland zend het eredivisie voetbal zelf niet live uit. Wij hebben geen rechten om dat te mogen doen. Wel kan je via onze website via bovenstaande rode link een streamlink vinden naar websites die het voetbal vanmiddag wel live online uitzenden. Daarbij kunnen we niet garanderen dat deze streams ook zullen werken.

Kijk live sport via www.sportstream24.nl