Eredivisie live stream SC Heerenveen - Ajax
Mis vanmiddag ook online het eredivisie voetbal niet. Hier kan je Heerenveen - Ajax om 14.30 uur kijken via een live stream.

Heerenveen – Ajax om 14.30 uur kijken via een live stream

Heerenveen – Ajax via een live stream kijken

Mis vanmiddag ook online het eredivisie voetbal niet. Hier kan je Heerenveen – Ajax om 14.30 uur kijken via een live stream.

In de strijd om het kampioenschap kan Ajax zich in het Abe Lenstra Stadion geen uitglijder permitteren. Toch zal het voor de Amsterdammers een hele lastige wedstrijd gaan worden want SC Heerenveen voetbal de laatste weken prima. Ajax weet dus bij voorbaat al dat het vanmiddag flink aan de bak kan.

De wedstrijd live op de televisie

Check deze link en kijk gratis SC Heerenveen – Ajax

In de eredivisie worden op deze zondagmiddag en avond in totaal vier wedstrijden gespeeld. Dit duel is vanmiddag gewoon live te zien via ESPN 1.

Sport in Nederland zend de wedstrijden in het betaalde voetbal zelf niet live uit. Wij hebben niet de rechten om dat te mogen doen. Toch kan je wel via Sport in Nederland linkjes vinden om het eredivisie voetbal live te volgen. Omdat we zelf niks streamen kunnen we niet garanderen dat deze streams ook zullen werken.