Eredivisie live stream Fortuna Sittard - Excelsior

Live stream Fortuna Sittard – Excelsior

Kijk hier via een live stream Fortuna Sittard – Excelsior

Volg vanavond het eredivisie voetbal online. Vind hier om 21.00 uur een live stream van de wedstrijd Fortuna Sittard – Excelsior.

Programma eredivisie

DagTijdstipWedstrijd
Vrijdag20.00FC Utrecht – NEC
Zaterdag16.30Sparta – FC Groningen
Zaterdag18.45Vitesse – FC Volendam
Zaterdag20.00RKC – SC Cambuur
Zaterdag21.00Fortuna Sittard – Excelsior
Zondag12.15Go Ahead Eagles – FC Emmen
Zondag14.30PSV – Feyenoord
Zondag14.30SC Heerenveen – FC Twente
Zondag16.45AZ – Ajax

Fortuna Sittard – Excelsior live stream

De wedstrijden in de Eredivisie worden live uitgezonden door sportzender ESPN. Op ESPN 1 is er op vrijdagavond een schakelprogramma waarin alle duels live gevolgd worden. Mocht je geen abonnement hebben op dit kanaal dan zijn er ook wel mogelijkheden om het voetbal online te volgen. Omdat Sport in Nederland zelf het voetbal niet live uitzend kunnen we niet garanderen dat de streams ook zullen werken.

Vind nu via de gratis voetbal livestream pagina handige directe linkjes om online voetbal te kunnen kijken. Fortuna Sittard – Excelsior kun je ook volgen via een radio livestreamLIVE TV of Stream 2 Watch. Wij wensen je veel plezier toe met het online volgen van dit duel in de Keuken Kampioen Divisie.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord