Meteen naar de inhoud
Home » Live stream Fortuna Sittard – Ajax

Live stream Fortuna Sittard – Ajax

Eredivisie live stream Fortuna Sittard - Ajax

Kijk om 16.30 uur hier live Fortuna Sittard – Ajax

Zaterdagmiddag om 16.30 uur zie je hier live Eredivisie voetbal. Kijk nu via een live stream Fortuna Sittard – Ajax.

Ajax verloor vorige week in de strijd om de Johan Cruijff Schaal met 3-5 in eigen stadion van PSV. Vooral verdedigend oogde de ploeg van trainer Alfred Schreuder niet al te safe. Ajax mag vanavond in Sittard van geluk spreken dat Burak Yilmaz de topaankoop van Fortuna niet van de partij is waarschijnlijk. Ajax zal hoe dan ook in Limburg aan de bak moeten om het voetbalseizoen goed te starten. Lees nu hier de voorbeschouwing.

Fortuna Sittard – Ajax op televisie en via een live stream

De wedstrijd Fortuna Sittard – Ajax begint om 16.30 uur. De wedstrijd zal ook live op de televisie te zien zijn via sportzender ESPN. De wedstrijd zal live te zien zijn op ESPN 2. Om naar dit kanaal te kunnen kijken dien je wel in het bezit te zijn van een abonnement. Mocht je geen abonnement hebben dan kan je het beste contact opnemen met je provider om een abonnement af te sluiten. Ook kan je gebruik maken van een voetbal live stream.

Kijk nu via een live stream

Op het internet zijn nog tal van websites te vinden waar je zo nu en dan een potje voetbal kan kijken via een gratis voetbal stream. Ook zijn de wedstrijden in de Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie met regelmaat te zien via VECDN en Livesoccertv en ook via Hesgoal TV waar je een overzicht kan vinden van wedstrijden die op dat moment gratis online worden uitgezonden.

Maar er zijn nog meer mogelijkheden. Want er is meer dan alleen maar de Eredivisie en de Keuken Kampioen Divisie. Ook via onderstaand overzicht vind je nog een aantal goed werkende websites waarop je voetbal uit Nederland maar ook uit de Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1 en de Bundesliga live en gratis kunt kijken via je mobiele telefoon, tablet of laptop.

Kijk nu voetbal ook online via:

Mycujoo livestream
StreamfootballTV livestream

Sky Sports livestream
Firstrowsports livestream
Stream to Watch livestream

Sportrar livestream

Het is vervolgens aan jou welke je kiest en welke het best aansluit bij jouw specifieke voetbal- en sportwensen. Alvast heel erg veel kijkplezier toegewenst.

Geef een antwoord