Live stream Feyenoord - NEC

Kijk om 21.00 uur via en live stream Feyenoord – NEC

Kijk hier om 21.00 uur Feyenoord – NEC via een live stream

Vanavond om 21.00 uur kan je via een eredivisie voetbal live stream Feyenoord – NEC kijken. Vind nu hier je voetbalstream en kijk de wedstrijd online.

Afgelopen zondag speelde koploper Feyenoord in De Kuip de Klassieker tegen Ajax met 1-1 gelijk. Er had meer ingezeten voor de ploeg van trainer Arne Slot, maar het lukte niet om de Amsterdammers over de knie te leggen. Vanavond is NEC te gast in De Kuip. Een lastige tegenstander want de Nijmegenaren verloren dit seizoen nog maar drie keer.

voetbal-kijken

Kijk Feyenoord tegen NEC op de televisie

De wedstrijd tussen Feyenoord en NEC zal natuurlijk vanavond ook live te zien zijn op de televisie. De wedstrijd is namelijk live te zien via sportzender ESPN. De sportzender zend de wedstrijd uit op kanaal 2. Heb je geen abonnement op dit sportkanaal probeer het dan via bovenstaande banner.

Omdat Sport in Nederland zelf het voetbal niet live uitzend kunnen we niet garanderen dat de streams ook zullen werken. Wij hebben namelijk hier voor niet de rechten en delen alleen linkjes naar websites waar het voetbal mogelijkerwijze online te zien is.

Check ook de eredivisie livestream pagina of de voetbal livestream pagina voor meer wedstrijden die live online te zien zijn.

Gerelateerde artikelen