Kijk De Topper Feyenoord Az Via Een Live Stream

Kijk om 21.00 uur via een live stream Feyenoord – AZ

Om 21.00 uur gaat het er om in de eredivisie. Kijk de topper Feyenoord – AZ via een live stream. Open nu hier je gratis voetbalstream. Vind een livestream verder naar beneden op deze pagina.

Het gaat in de Rotterdamse Kuip vanavond echt ergens om. Feyenoord de koploper in de eredivisie met 46 punten speelt tegen AZ wat op een tweede plaats staat met 44 punten. Maar omdat ook Ajax (43 punten) en PSV (42 punten) op het vinkentouw zitten is voor beide teams een goed resultaat van belang.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther, Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman, Timber, Wieffer, Dilrosun, Jahanbakhsh, Gimenez, Idrissi.

Opstelling AZ: Ryan, Sugawara, Hatzidiakos, Goes, Kerkez, Reijnders, Mijnans, Clasie, Odgaard, Pavlidis, Karlsson.

Feyenoord – AZ kijken

Feyenoord – AZ kijken kan je vanavond doen via ESPN. Dat betekend dat als je een abonnement hebt bij providers als Ziggo, KPN of Delta gewoon vanuit het basispakket voetbal kunt kijken. Mocht je niet in het bezit zijn van een abonnement dan kan je ook proberen om via onderstaande link de voetbal livestream pagina te openen.

KLIK HIER en open nu een gratis voetbal livestream

Sport in Nederland heeft geen rechten om deze wedstrijd live uit te mogen zenden. Daarom vind je op onze website ook alleen maar directe linkjes van websites die mogelijk het voetbal online uitzenden. Omdat Sport in Nederland het eredivisie voetbal zelf niet uitzend kunnen we niet garanderen dat de betreffende streams ook zullen werken.

Meer live Feyenoord – AZ vanavond

Maar er zijn nog een aantal opties om de wedstrijd vanavond live te volgen. KLIK HIER en open nu de radio livestream om online de wedstrijd te volgen via RTV Rijnmond. Ook is de wedstrijd op de radio te volgen via NPO Radio 1 en mogelijk ook via NH Radio.

Samenvattingen van de wedstrijden Feyenoord tegen AZ en FC Volendam – Vitesse en FC Groningen – FC Emmen zijn vanavond rond 22.30 uur te zien via de NOS op NPO 1.