Eredivisie livestream FC Emmen – FC Groningen

Livestream FC Emmen – FC Groningen

Kijk hier vanmiddag om 12.15 uur gratis naar de Noordelijke derby tussen FC Emmen – FC Groningen via een Eredivisie livestream. De streams zijn gratis voor iedereen.

KLIK HIER en kijk FC Emmen – FC Groningen gratis

Belangen groot

De belangen zijn vanmiddag voor beide ploegen groot. FC Emmen strijd nog volop tegen rechtstreekse degradatie en FC Groningen probeert een plaats bij de eerste acht te verzilveren om deel te kunnen nemen aan de play-off voor Europees voetbal. Het gaat dus vanmiddag aan de Oude Meerdijk een spannende pot voetbal worden.

Trainer Danny Buijs van FC Groningen verwacht een moeilijke middag in Emmen met zijn ploeg. “De verschillen op dit niveau zijn klein. Ook tussen ons en FC Emmen zijn die minimaal. We moeten een goed niveau halen om bij een goede prestatie te komen”, aldus Buijs voor de camera van RTV Noord. Buijs weet niet of hij aanvoerder Arjen Robben meeneemt naar Emmen. “Aan het begin van het seizoen heeft Arjen laten weten niet op kunstgras te gaan spelen. Toch gaan we zaterdag samen met hem de knoop doorhakken wat hij wil.

FC Emmen zit in de winning mood. Van de laatste 9 duels bleef Emmen er 8 ongeslagen. Bij Emmen is iedereen fit dus Emmen zal er alles aan gaan doen om de punten aan de Oude Meerdijk te houden. Eerder dit seizoen (13 maart) pakte FC Emmen een verdiend punt in de uitwedstrijd tegen FC Groningen. Bij FC Emmen staat op dit moment Michael de Leeuw onder contract. De topscoorder van FC Emmen vertrekt aan het einde van het seizoen naar FC Groningen.

Eredivisie livestream

Sport in Nederland zend de wedstrijden in de Eredivisie zelf niet live uit. We hebben niet de rechten tot het uitzenden van deze wedstrijd. Ondanks dat we de voetbalwedstrijden niet live uitzenden zijn ze wel online te zien via linkjes van andere websites die de wedstrijden wel online uitzenden. Deze handige livestream linkjes vind je ook hier onder.

FC Emmen – FC Groningen kijk je hier gratis via een van de voetbalstreams. via Hesgoal en 365LIVE. Ook via LIVE TV kijk je met één klik naar wedstrijden. Via deze streams kun je niet alleen vaak alle wedstrijden in de Eredivisie kijken, maar ook de internationale topwedstrijden uit de andere competities. Ook via MamaHD, Streamhunter en First Row Sports kijk je met een simpele klik voetbal via de stream.

[wp_bannerize group=”Wedden op FC Twente” categories=”45,49,77,84,34,64″]

Geef een reactie

/