Eredivisie live stream Excelsior - FC Groningen

Excelsior – FC Groningen eredivisie live stream

Excelsior – FC Groningen kijken via een live stream. Kijk vanmiddag om 16.45 uur online eredivisie voetbal live.

In Rotterdam en Groningen waren voor de winterstop de resultaten bedroevend. Beide clubs bevinden zich daardoor in de onderste regionen van de eredivisie waardoor er vanmiddag maar één ding telt en dat is winnen.

KLIK HIER en kijk online eredivisie voetbal LIVE

Excelsior staat met 13 punten nu op een veertiende plaats. FC Groningen wat met trainer Dennis van der Ree een nieuwe start maakt staat vijftiende met 12 punten.

Deze wedstrijd is vanmiddag live te zien via ESPN. Een samenvatting van de wedstrijd is om 19.00 uur te zien via de NOS op NPO 1.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.