Eredivisie live stream FC Emmen - Excelsior
Eredivisie live stream FC Emmen - Excelsior

Kijk om 16.30 uur FC Emmen – Excelsior via een live stream

Eredivisie voetbal live stream FC Emmen – Excelsior

Het eredivisie voetbal gratis kijken via een voetbalstream? Kijk om 16.30 uur FC Emmen – Excelsior via een live stream.

Voor FC Emmen is het vanmiddag aan de Oude Meerdijk wel een moetje. De Drentse formatie kan zich in de strijd tegen degradatie geen nederlaag permitteren tegen Excelsior. Emmen staat zestiende met 18 punten en Excelsior staat vijftiende met slechts 2 punten meer. De winnaar van dit degradatieduel verschaft zich voorlopig weer even wat extra lucht.

Live naar de wedstrijd kijken

Check deze link en kijk gratis FC Emmen – Excelsior

Wil je vanmiddag online kijken naar de wedstrijd? Er zijn wat websites waar je gratis eredivisie livestreams kunt vinden. Wellicht is via bovenstaande link vanmiddag een gratis FC Emmen – Excelsior eredivisie voetbal livestream beschikbaar. De wedstrijd is ook live te zien op de televisie via ESPN1.

Sport in Nederland zend de wedstrijden in het betaalde voetbal zelf niet live uit. Wij hebben niet de rechten om dat te mogen doen. Toch kan je wel via Sport in Nederland linkjes vinden om het eredivisie voetbal live te volgen. Omdat we zelf niks streamen kunnen we niet garanderen dat deze streams ook zullen werken.

Voetbal op de televisie

Alle rechten van de wedstrijden in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en de TOTO KNVB Beker zijn in handen van ESPN. Zij zenden de wedstrijden uit via de kanalen ESPN1, ESPN2, ESPN3 en ESPN4. In het weekend zijn de samenvattingen van alle wedstrijden te zien via de NOS op NPO1.

Vanavond zijn er om 22.52 uur op NPO 1 samenvattingen te zien van de wedstrijden FC Emmen tegen Excelsior en Fortuna Sittard – FC Twente, AZ – FC Groningen en Sparta Rotterdam tegen Vitesse.