Eredivisie live stream SC Cambuur - FC Volendam

Kijk SC Cambuur – FC Volendam om 14.30 uur via een live stream

Om 14.30 uur word in Leeuwarden gevoetbald tussen SC Cambuur – FC Volendam. Kijk de wedstrijd via een live stream.

Cambuur is de nummer zeventien in de eredivisie en vanmiddag is hekkensluiter FC Volendam te gast. De Friezen hebben 8 punten en de Noord-Hollanders 6 punten. Er staat dus nogal wat op het spel.

KLIK HIER en kijk online eredivisie voetbal LIVE

Dit duel is vanmiddag ook live te zien via sportzender ESPN. Zij zijn de enige rechthebbende die het voetbal live uit mogen zenden. Een samenvatting van de de wedstrijd is vanaf 19.00 uur te zien via de NOS op NPO 1.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.