Eredivisie live stream AZ - FC Groningen
Eredivisie live stream AZ - FC Groningen

AZ – FC Groningen kijk je hier via een live stream

Via een eredivisie livestream AZ – FC Groningen kijken

Zin in een potje eredivisie vanavond? AZ – FC Groningen kijk je hier via een live stream. De aftrap in Alkmaar is om 20.00 uur.

Wat kan AZ tegen FC Groningen? AZ speelde dinsdagavond in de Conference League tegen Lazio Roma en won het uitduel in Rome met 2-1. Dat vertrouwen neemt het nu mee naar de wedstrijd tegen FC Groningen wat voorlaatste staat in de eredivisie.

Waar kan ik naar deze wedstrijd kijken?

Check deze link en kijk gratis AZ – FC Groningen

Wil je om 20.00 uur online kijken naar de wedstrijd? Er zijn wat websites waar je gratis eredivisie livestreams kunt vinden. Wellicht is via bovenstaande link vanmiddag een gratis AZ – FC Groningen eredivisie voetbal livestream beschikbaar. De wedstrijd is ook live te zien op de televisie via ESPN1.

Sport in Nederland zend de wedstrijden in het betaalde voetbal zelf niet live uit. Wij hebben niet de rechten om dat te mogen doen. Toch kan je wel via Sport in Nederland linkjes vinden om het eredivisie voetbal live te volgen. Omdat we zelf niks streamen kunnen we niet garanderen dat deze streams ook zullen werken.

Voetbal op televisie

Alle rechten van de wedstrijden in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en de TOTO KNVB Beker zijn in handen van ESPN. Zij zenden de wedstrijden uit via de kanalen ESPN1, ESPN2, ESPN3 en ESPN4. In het weekend zijn de samenvattingen van alle wedstrijden te zien via de NOS op NPO1.

Vanavond zijn er om 22.52 uur op NPO 1 samenvattingen te zien van de wedstrijden FC Emmen tegen Excelsior en Fortuna Sittard – FC Twente, AZ – FC Groningen en Sparta Rotterdam tegen Vitesse.