Eredivisie livestream Ajax - Willem II

Eredivisie livestream Ajax - Willem II

Live Ajax – Willem II

Supporters opgelet! want hier kijk je vanavond helemaal gratis via de eredivisie livestream Ajax – Willem II. De wedstrijd in de Johan Cruijff Arena begint om 21.00 uur.

Gratis voetbal kijken? Klik hier voor de livestream

Ajax zag afgelopen weken een aantal concurrenten onderuit gaan. Vitesse, AZ en Feyenoord verloren. PSV won van FC Emmen en is nu de grootste uitdager. Als Ajax vanavond wint van Willem II dat gaat het naar 47 punten met 4 punten voorsprong op PSV en 6 op Vitesse. Maar Ajax zal het niet cadeau gaan krijgen want de Tilburgers hebben de punten keihard nodig. Adrie Koster werd eerder deze week ontslagen en wie weet zorgt dat voor een shockeffect.

Kijk hier gratis Sparta – FC Twente

TV en livestream

De wedstrijden in de eredivisie worden ook live uitgezonden door de sportzender ESPN. Vanavond om 21.00 uur is de wedstrijd tussen Ajax – Willem II live te zien via kanaal 1.

Sport in Nederland zend de wedstrijden in het betaalde voetbal niet live uit. Toch delen we handige linkjes van andere websites die wel gebruik maken van live voetbal streaming. Check in onderstaand overzicht de websites met handige streams voor live online voetbal kijken.

Werkt een stream? Deel hem dan met je vrienden op facebook, twitter of instagram!!!

Eredivisie livestream 1 klik hier
Eredivisie livestream 2 klik hier

Eredivisie livestream 3 klik hier
Eredivisie livestream 4 klik hier

Geef reactie

Laat reactie achter