Eredivisie Live Stream Ajax Sparta

Kijk om 16.45 uur via een live stream Ajax – Sparta

Kijk zondag 19 februari om 16.45 uur online eredivisie voetbal. Ajax – Sparta kijken via een live stream. Vind nu hier verder naar beneden op deze pagina een gratis voetbal livestream.

Ajax speelt in de Johan Cruijff Arena tegen het goed presterende Sparta Rotterdam. Ajax wat midweeks in de Europa League met 0-0 gelijk speelde tegen het Duitse Union Berlin kan een succesje wel gebruiken. Sparta de nummer zes zal zich natuurlijk kranig proberen te verweren in Amsterdam. Als Ajax dit duel wint dan passeert het AZ op de ranglijst en stijgt Ajax naar de tweede plaats.

Opstelling Ajax: Rulli, Rensch, Timber, Alvarez, Wijndal, Klaasen, Taylor, Kudus, Berghuis, Tadic, Bergwijn.

Opstelling Sparta: Olij, Sambo, Abels, Auassar, Pinto, De Guzman, Van Crooij, Kitolano, Lauritsen, Verschueren, Saito.

Ajax – Sparta kijken op de televisie

De wedstrijd Ajax – Sparta is om 16.45 uur alleen maar te zien op de televisie via ESPN 2. Als je een abonnement hebt op dit sportkanaal dan kan je gewoon op de televisie naar de wedstrijd kijken. Heb je geen abonnement, maar wil je de wedstrijd wel gewoon kijken dan kan je het ook proberen via onderstaande voetbal livestream.

Sport in Nederland zend de wedstrijd zelf niet uit via een livestream. Wij hebben niet de rechten om dat te mogen doen. Wel kan je onze website handige linkjes vinden naar websites die het voetbal wel online uitzenden. Omdat we zelf niks streamen kunnen we niet garanderen dat deze livestreams ook zullen werken.

KLIK HIER en vind nu je gratis voetbal LIVESTREAM

KLIK HIER en vind tips om Eredivisie voetbal gratis te kijken

Ajax – Sparta ook live te volgen via…

Heb je geen goed werkende livestream kunnen vinden dan is er ook nog een optie om de wedstrijd gewoon ouderwets te beluisteren. Luister naar het wedstrijdverslag via radio livestream 1 of probeer het via radio livestream 2.

De samenvattingen van alle duels in de eredivisie zijn zondagavond om 19.00 uur te zien via de NOS op NPO 1. Hier kan je ook samenvattingen kijken van de derby SC Cambuur tegen SC Heerenveen en FC Utrecht tegen PSV.

Kijk live sport via www.sportstream24.nl