Ajax - Feyenoord kijk je hier via een live stream
Ajax - Feyenoord kijk je hier via een live stream

Ajax – Feyenoord kijk je hier via een live stream

Hier kijk je om 14.30 uur Ajax – Feyenoord

Zondagmiddag 19 maart, 14.30 uur begint De Klassieker. Ajax – Feyenoord kijk je hier via een live stream.

De wedstrijd van vanmiddag is er eentje die in de strijd om het kampioenschap van Nederland ontzettend belangrijk is. Feyenoord is de koploper in de eredivisie met 58 punten. Ajax volgt met 55 punten en zal met nog negen speelronden te gaan moeten winnen om mee te blijven doen om het kampioenschap.

De gratis Ajax – Feyenoord livestreams

De wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord is zondagmiddag om 14.30 uur alleen maar live te zien via sportzender ESPN 2. Om te kunnen kijken dien je wel in het bezit te zijn van een abonnement. Als je geen abonnment hebt op deze zender dan kan je het proberen via een livestream.

Stream 1Stream 2
Stream 3Stream 4
Stream 5Stream 6
18.00 uur: Livestream F1 Grand Prix Saudi-Arabië

Sport in Nederland zend de wedstrijd vanmiddag zelf niet live uit. Op onze website vind je alleen maar directe linkjes naar websites die mogelijk De Klassieker Ajax – Feyenoord live uitzenden. We kunnen dus absoluut geen garantie afgeven of de betreffende streams ook zullen werken.

Meer sportnieuws via Sport in Nederland

Opzoek naar nog meer sportnieuws via de website van Sport in Nederland? Onze website besteed aan allerlei sporten ontzettend veel aandacht. Van Eredivisie tot aan Keuken Kampioen Divisie voetbal, maar ook Formule 1DartsWielrennenTennisHandbal en vele andere sporten komen bij ons aan bod.

Liever online naar sport kijken? Check dan de voetbal livestream pagina of Watch Live. Ook kan je online Formule 1 kijken.