17 september 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Eredivisie live stream SC Cambuur – FC Groningen

Eredivisie live stream SC Cambuur - FC Groningen

Eredivisie live stream SC Cambuur - FC Groningen

Cambuur – FC Groningen kijken via een live stream

Kijk zondagmiddag hier via een livestream gratis voetbal. Want hier kijk je via de Eredivisie live stream SC Cambuur – FC Groningen.

Klik hier nu voor de gratis livestreams van SC Cambuur – FC Groningen
Het kan vanmiddag wel eens een interessante wedstrijd gaan worden tussen deze twee Noordelijke voetbalclubs. Het gepromoveerde SC Cambuur wil natuurlijk goed starten, maar ook FC Groningen wil flitsend het nieuwe seizoen beginnen. Traditioneel heeft Groningen het altijd lastig in Leeuwarden. Kijk de wedstrijd om 12.15 uur via bovenstaande link gratis.

Cambuur – FC Groningen via ESPN en een live stream

De wedstrijd tussen SC Cambuur en FC Groningen zal vanmiddag ook live op de televisie te zien zijn. De voorbeschouwing op ESPN kanaal 1 begint om 11.45 uur. De aftrap in Leeuwarden is om 12.15 uur. Heb je geen abonnement op dit sportkanaal dan dien je toch even te informeren bij je provider om een abonnement af te sluiten. Ook is het mogelijk om de wedstrijd vanmiddag via een Eredivisie live stream te kijken.

De livestreams die je via de bovenstaande roze link kunt vinden zijn gratis. Ook vanmiddag zal je meerdere gratis livestreams kunnen openen om gratis online naar SC Cambuur – FC Groningen te kijken. De linkjes die te vinden zijn op Gratis Sport Kijken zijn afkomstig van bekende websites als Hesgoal, LIVE TV en 365 LIVE. Deze sites zenden vrijwel alle voetbalduels in de Europese competities online uit.

Programma zondagmiddag

Zondagmiddag staan er nog een aantal duels op het programma. FC Groningen – SC Cambuur begint om 12.15 uur. Om 14.30 uur neemt PEC Zwolle het op tegen Vitesse en speelt FC Utrecht in de Galgenwaard tegen Sparta Rotterdam. Het voetbalweekend word om 16.45 uur afgesloten met de wedstrijd Willem II – Feyenoord.

Vanmiddag kan je tijdens het voetbal nog meer gratis sport online kijken. Want via deze live stream kan je online naar de Vuelta kijken.

Powered by WP Bannerize

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites