RKC – NEC via een live stream

Zondagmiddag kan je hier via een gratis Eredivisie live stream RKC – NEC kijken. De aftrap in Waalwijk is om 12.15 uur.

RKC kan vanmiddag de punten wel gebruiken. Tot dusverre wist RKC nog maar twaalf punten te pakken en staat daarmee voorlopig op een vijftiende plaats. NEC doet het uitstekend en boven verwachting. De promovendus staat keurig op een elfde plaats met 19 punten.

Alle wedstrijden in de eredivisie worden uitgezonden via sportzender ESPN. Ook de wedstrijd RKC – NEC zal vanmiddag door ESPN worden uitgezonden. Om de wedstrijden in de eredivisie live te kunnen kijken op de televisie dien je wel een abonnement te hebben op dit kanaal want anders word het kijken lastig.

RKC – NEC live

Ook via het internet is het mogelijk om live naar alle voetbalwedstrijden in het Nederlandse betaalde voetbal te kijken. Sport in Nederland zend zelf geen voetbal live uit, maar we weten wel de kanalen te vinden waar jij gewoon gratis naar de wedstrijd RKC – NEC kan kijken. Die tips kan je ook nu hier vinden.

Check nu deze eredivisie tip pagina en vind een handige livestream om naar de wedstrijd van vanmiddag te kunnen kijken. De streams die je hier kan vinden zijn gratis en afkomstig van bekende websites als LIVE TV en Hesgoal. Hier kan je vaak via een simpele klik gratis naar een voetbalwedstrijd kijken. De streams zijn over het algemeen ook van een goede kwaliteit en bovendien gratis.

[wp_bannerize group=”Voorbeschouwing 900×250″ categories=”34,922,64″]

Vrijdag:
FC Groningen – PEC Zwolle 1-1

Zaterdag:
PSV – FC Utrecht 4-1
SC Cambuur – Vitesse 1-6
Heracles Almelo – SC Heerenveen 0-1

Zondag, 12.15 uur:
RKC Waalwijk – NEC

14.30 uur:
AZ  – Sparta
Go Ahead Eagles – FC Twente

16.45 uur:
Feyenoord – Fortuna Sittard

Streams

Het kijken via een stream is natuurlijk handig, maar wees wel bewust dat het je ook een hoop ellende zou kunnen opleveren. Over het algemeen zijn de streams goed, maar het is wel handig om een goede virusbeveiliging te hebben. Hiermee voorkom je dat je een virus in e telefoon, tablet of laptop krijgt en een hacker de kans krijgt om in jou gegevens te komen.

Daarom raden wij ook aan om als je echt perse deze wedstrijd tussen RKC – NEC te kijken om gewoon een belletje te plegen naar je provider en daar een abonnement af te sluiten. In onderstaand overzicht kan je de tarieven vinden wat het kijken naar ESPN via jou provider ongeveer zou gaan kosten.

Provider ESPN (1) ESPN Compleet
Caiway Vanaf € 5 per maand (hangt af van internetpakket)
Delta € 10,- per maand
KPN Gratis bij elk TV-pakket € 12,99 per maand
Budget Alles-in-1 Gratis bij elk TV-pakket € 12,99 per maand
Online Gratis bij elk TV-pakket
Solcon Gratis bij elk TV-pakket € 12,99 per maand
T-Mobile Gratis bij elk TV-pakket € 10,- per maand
XS4ALL Gratis bij elk TV-pakket € 12,99 per maand
Youfone Gratis bij elk TV-pakket € 5,- per maand
Ziggo € 17,95 per maand
Scroll to top
%d bloggers liken dit: