Meteen naar de inhoud
Home » Eredivisie live stream PSV – SC Cambuur

Eredivisie live stream PSV – SC Cambuur

Kijk via een gratis live stream hier PSV – SC Cambuur

Kijk zaterdagavond hier via een gratis voetbal livestream voetbal. Je kunt nu hier via een gratis Eredivisie live stream PSV – SC Cambuur kijken.

livestream psv - cambuurPSV is vanavond in Eindhoven natuurlijk de favoriet om de wedstrijd tegen SC Cambuur te winnen. Omdat PSV nog vol in de race is voor een Champions League ticket is het de verwachting dat trainer Schmidt spelers zal gaan sparen. Dat deed de Duitse oefenmeester vorige week ook tegen Heracles Almelo. Toen bleven de belangrijkste spelers op de bank en won PSV met 2-0.

SC Cambuur promoveerde het afgelopen seizoen naar de Eredivisie. De Friezen zullen het natuurlijk dit seizoen op het hoogste niveau weer ontzettend lastig gaan krijgen, maar de ploeg is intact gebleven en moet in staat zijn om bij de onderste plaatsen in de Eredivisie weg te blijven. Vanavond wacht in Eindhoven met PSV een lastige wedstrijd. Cambuur verloor vorige week thuis met 1-2 van FC Groningen.

In 2016 speelden beide teams voor het laatste tegen elkaar in de Eredivisie. PSV denderde toen in het Philips Stadion met 6-2 over Cambuur heen.

PSV – SC Cambuur live stream

De wedstrijd tussen PSV en SC Cambuur is vanavond om 20.00 uur ook live te zien op de televisie. ESPN zend namelijk de wedstrijd live uit op ESPN 1. Heb je nou nog geen abonnement op deze zender dan raden we je aan om contact op te nemen met je provider om te informeren naar de kosten van een abonnement.

Ook zijn er vanavond weer diverse livestreams te vinden op het internet. Zo kan je via een sportstream24 overal online naar de wedstrijd tussen PSV – SC Cambuur kijken. Onder meer via Gratis Sport Kijken kan je handige directe linkjes vinden om naar de wedstrijd te kijken. Deze streams zijn afkomstig van bekende websites als LIVE TV, Hesgoal en 365 LIVE.

Over het algemeen zijn de gratis Eredivisie voetbal livestreams van een goede kwaliteit. Wij wensen je dan ook veel plezier toe met het kijken naar de wedstrijden vanavond in de Eredivisie.

[wp_bannerize group=”Voorbeschouwing” categories=”164,483,101,482,466,201,64,232,274,275,34,45,49,101,168,282,77,84,194,195″]

Geef een antwoord