25 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Eredivisie live stream FC Utrecht – PEC Zwolle

Eredivisie live stream FC Utrecht - PEC Zwolle

Eredivisie live stream FC Utrecht - PEC Zwolle

Gratis live stream FC Utrecht – PEC Zwolle

Zaterdagavond kan je via deze Eredivisie live stream FC Utrecht – PEC Zwolle kijken. Kijk om 21.00 uur de wedstrijd hier gratis online.
Voetbal duels live op ESPN

De wedstrijden in de Eredivisie worden live uitgezonden in Nederland door de sportzender ESPN. Zij hebben de rechten om de wedstrijden namelijk live uit te zenden. Ook vanavond om 21.00 uur kan je hier naar de wedstrijd tussen FC Utrecht – PEC Zwolle kijken. Mocht je nou nog geen abonnement hebben op ESPN dan kan je het beste contact opnemen met je provider om een abonnement af te sluiten.

Prijzen ESPN 

Provider ESPN (1) ESPN Compleet
Caiway € 5 per maand
Delta € 10,- per maand
KPN Gratis bij elk TV-pakket € 12,99 per maand
Budget Alles-in-1 Gratis bij elk TV-pakket € 12,99 per maand
Online Gratis bij elk TV-pakket
Solcon Gratis bij elk TV-pakket € 12,99 per maand
T-Mobile Gratis bij elk TV-pakket € 10,- per maand
XS4ALL Gratis bij elk TV-pakket € 12,99 per maand
Youfone Gratis bij elk TV-pakket € 5,- per maand
Ziggo € 17,95 per maand

Live stream FC Utrecht – PEC Zwolle

Ook online is het dit weekend weer mogelijk om gratis Eredivisie voetbal te kijken. Sport in Nederland zend zelf geen enkele wedstrijd live uit, maar er zijn voldoende websites die dat wel doen. Wij raden je het niet aan om via deze websites voetbal te gaan kijken maar gewoon een abonnement te nemen op ESPN.
Hiermee voorkom je namelijk dat je laptop, tablet en mobiele telefoon besmet word met een virus. Ook is het beter voor de clubkas van de voetbalclub omdat als mensen een abonnement aanschaffen op ESPN er meer televisiegelden binnen komen voor alle clubs. In bovenstaande overzicht kan je per provider vinden wat de kosten zijn op een abonnement.

Ook via een live stream kan je Eredivisie voetbal kijken. Gratis streams zijn online te vinden via Live Soccer TVEleven SportsStream FootballSky SportsFirst RowsportsStream to WatchESPN WatchDaznFubo TVSportrar TVHesgoal en LIVE TV.

Meer livestreams

Dit weekend staat er nog veel meer sport geprogrammeerd. In Sotsji word de Grand Prix van Rusland gereden en er is ook wielrennen want in België word er gestreden om de wereldtitels op de weg. Voldoende sport wat je dit weekend absoluut niet hoeft te missen via Sport in Nederland.

Powered by WP Bannerize

Samenvatting
Gratis live stream FC Utrecht - PEC Zwolle
Artikel naam
Gratis live stream FC Utrecht - PEC Zwolle
Beschrijving
Zaterdagavond kan je via deze Eredivisie live stream FC Utrecht - PEC Zwolle kijken. Kijk om 21.00 uur de wedstrijd hier gratis online.
Auteur
Publisher Name
Sport in Nederland
Publisher Logo

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites