Eredivisie live stream FC Groningen – FC Utrecht

FC Groningen – FC Utrecht kijken via een live stream

Kijk nu hier gratis Eredivisie voetbal. Want hier kijk je vanavond 0m 21.00 uur via een Eredivisie live stream FC Groningen – FC Utrecht.

livestream groningen - utrecht

Het kan in Groningen vanavond wel eens een interessante ontmoeting gaan worden tussen twee clubs die dit mee zullen gaan strijden om een ticket voor Europees voetbal. Afgelopen seizoen speelden beide teams in de halve finale van de play-off tegen elkaar en toen trok FC Utrecht aan het langste eind. Het was de laatste wedstrijd van Arjen Robben in het betaalde voetbal.

Vorige week zijn beide clubs goed begonnen aan het voetbalseizoen in de Eredivisie. FC Utrecht swingde in de Galgenwaard tegen Sparta Rotterdam en won dat duel verdiend met 4-0. FC Groningen won in Leeuwarden met 1-2 van SC Cambuur. De Friezen dachten een punt in de knip te hebben toen Strand-Larsen besloot om met een omhaal de wedstrijd in blessuretijd te beslissen.

FC Groningen – FC Utrecht live stream

De wedstrijd tussen FC Groningen en FC Utrecht is vanavond om 21.00 uur ook live te zien op de televisie. ESPN zend namelijk de wedstrijd live uit op ESPN 2. Heb je nou nog geen abonnement op deze zender dan raden we je aan om contact op te nemen met je provider om te informeren naar de kosten van een abonnement.

Ook zijn er vanavond weer diverse livestreams te vinden op het internet. Zo kan je via een sportstream24 overal online naar de wedstrijd tussen FC Groningen – FC Utrecht kijken. Onder meer via Gratis Sport Kijken kan je handige directe linkjes vinden om naar de wedstrijd te kijken. Deze streams zijn afkomstig van bekende websites als LIVE TV, Hesgoal en 365 LIVE.

Over het algemeen zijn de gratis Eredivisie voetbal livestreams van een goede kwaliteit. Wij wensen je dan ook veel plezier toe met het kijken naar de wedstrijden vanavond in de Eredivisie.

[wp_bannerize group=”Voorbeschouwing” categories=”164,483,101,482,466,201,64,232,274,275,34,45,49,101,168,282,77,84,194,195″]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.