Engeland rolt Iran met 6-2 op

Engeland begint uitstekend aan WK voetbal in Qatar

Engeland is het WK voetbal in Qatar uitstekend begonnen door de wedstrijd tegen Iran met maar liefst 6-2 te winnen.

Halverwege was het al 3-0 voor Engeland door doelpunten van Jude Bellingham, Bukayo Saka en Raheem Sterling. Het waren stuk voor stuk mooie goals van de wereldkampioen van 1966.

In de eenzijdige tweede helft tilde Saka de score met zijn tweede treffer van de middag naar 4-0, deed Mehdi Taremi iets terug en maakten invallers Marcus Rashford en Jack Grealish het Engelse feest compleet. In de slotseconden scoorde Taremi uit een penalty nogmaals voor Iran.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.