27 maart 2024
Nac Breda Jong Fc Utrecht

NAC Breda - Jong FC Utrecht

NAC neemt pas in laatste kwartier afstand van Utrecht

NAC Breda heeft in de Keuken Kampioen Divisie de thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht gewonnen. De wedstrijd eindigde in 3-1.

[wp_bannerize group=”Voorbeschouwing” categories=”164,483,101,482,466,201,64,232,274,275,34,45,49,101,168,282,77,84,194,195″]

NAC had het de hele wedstrijd behoorlijk moeilijk met een stug Jong FC Utrecht. Pas halverwege de eerste helft kwam NAC op een 1-0 voorsprong door een eigen doelpunt van Meissen.

Na rust kreeg Balk snel een rode kaart, maar kwam Utrecht via een benutte strafschop van Hilterman wel weer terug op 1-1. In de slotfase maakte NAC alsnog het verschil door treffers van Adilehou en van Hooijdonk.

NAC heeft met 66 punten nog alle kansen op rechtstreeks promotie naar de eredivisie. Alleen De Graafschap en Almere City staan met 67 en 66 punten boven NAC. Check nu hier de gratis voetbal streams.