27 maart 2024
Feyenoord Fc Emmen

Feyenoord - FC Emmen

De Leeuw bezorgt Emmen een punt in de Kuip

FC Emmen heeft zaterdagavond een punt overgehouden aan het uitduel met Feyenoord. In de Kuip eindigde het treffen in 1-1.

Check hier de gratis voetbal livestreams

Feyenoord wat in de eerste helft via een doelpunt van Kökcu aan de leiding kwam verzuimde in het eerste bedrijf het duel al te beslissen. Niet dat Feyenoord veel grote kansen kreeg, maar het was voldoende om de Drenten voor rust nog de nek om te draaien.

In de tweede helft speelde Emmen iets beter en beet het zo nu en dan ook van zich af. Feyenoord verdubbelde de score niet waarna Geertruida tien minuten voor tijd Cavlan vloerde binnen de beruchte lijnen, en Emmen via de Leeuw terugkwam tot 1-1.

Emmen blijft hekkensluiter met 15 punten, maar is op gelijke hoogte gekomen met ADO Den Haag. Feyenoord staat vijfde met 48 punten en lijkt steeds meer zich te moeten gaan richten op de play-off voor Europees voetbal.