EK waterpolo live stream

EK waterpolo live stream (Foto Wikimedia Commons)

Kijk twee weken lang gratis naar het EK waterpolo in Split

Kijk de komende twee weken gratis online naar het EK waterpolo via een live stream. Open de stream en kijk het EK in Split nu live.

Bij het EK waterpolo in Split doen zowel de Nederlandse mannen als de Nederlandse vrouwen mee. Vooral de vrouwen behoren tot de kanshebbers om de Europese titel te veroveren. De wedstrijden van de Nederlandse teams zijn de komende twee weken live te zien via NOS.nl en via één van onderstaande livestreams.

EK waterpolo live kijken

Sport in Nederland heeft zelf geen rechten om het EK live uit te zenden, maar op onze website vind je wel handige linkjes naar websites die de wedstrijden van Nederland live uitzenden. Zo kan je het EK waterpolo kijken via LIVE TV, Hesgoal.TV en ook via Stream2Watch. Kijk de wedstrijden van Nederland ook live via deze sportstream.

Vind en zoek via Sport in Nederland

Op onze website van Sport in Nederland kan je genoeg sportnieuws, achtergronden en ook livestreams vinden. Wij zenden zelf overigens geen enkele sport live uit, maar we delen bij belangrijke sportevenementen wel directe linkjes van andere websites die sport online zenden. Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Maar ook belangrijke sportnieuws kun je in ons menu vinden. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.