Meteen naar de inhoud
Home » EK volleybal live stream Nederland – Turkije

EK volleybal live stream Nederland – Turkije

Nederland – Turkije kijken via een livestream

Dinsdagmiddag om 16.30 uur kan je hier via een gratis live stream naar het EK Volleybal kijken met de wedstrijd tussen Nederland en Turkije.

KLIK HIER en open nu de gratis EK Volleybal live stream

Het Nederlandse team hoopt deze zomer een gooi te doen naar de Europese volleybal titel. Om dit te kunnen bewerkstelligen zal Nederland eerst in de groepsfase moeten afrekenen met onder meer Turkije. De overige landen in deze poule zijn Finland, Roemenië, Zweden en de tegenstander van vanavond de Oekraïne.

EK Volleybal op tv en via een live stream

Het EK volleybal zal de komende weken live worden uitgezonden door Sportzender Ziggo Sport. Zij hebben de rechten voor het toernooi en zender sowieso alle wedstrijden van de Nederlandse dames bij dit EK volleybal live uit op de televisie. Heb je geen abonnement? Dan kijk je het toernooi gewoon online via een gratis live stream.

Sport in Nederland zend de wedstrijd Nederland – Turkije zelf niet live uit, maar via de bovenstaande oranje linkjes kan je met een muisklik gewoon naar de wedstrijd kijken. De streams zijn gratis en bovendien is de kwaliteit van de streams ook goed. We wensen je veel plezier toe met het online volleybal kijken via een gratis live stream

Geef een antwoord