Meteen naar de inhoud
Home » EK volleybal live stream Nederland – Oekraïne

EK volleybal live stream Nederland – Oekraïne

Nederland – Oekraïne gratis volleybal live stream

Vanavond kan je hier via een gratis livestream volleybal kijken. Kijk nu hier via een EK volleybal live stream Nederland – Oekraïne.

Nederland – Oekraïne volleybal live stream 1

Kijk nu Nederland – Oekraïne via live stream 2

Check hier meer livestreams en het programma
Het Nederlands volleybal team speelt haar EK wedstrijd in het Roemeense Cluj. Vanavond om 18.00 uur is de Oekraïne de eerste tegenstander van de ploeg van bondscoach Avital Selinger. Later dit toernooi speelt Nederland ook nog groepswedstrijden tegen Turkije, Zweden, Finland en Roemenië.

EK volleybal op televisie en via een live stream

Het EK volleybal wat plaats vind in Roemenië, Kroatië, Servië en Bulgarije zal ook in Nederland live worden uitgezonden worden op de televisie. Ziggo Sport heeft de rechten voor het toernooi en zal sowieso alle wedstrijden van de Nederlandse volleybaldames live uitzenden op televisie. Heb je geen abonnement op Ziggo Sport informeer dan bij je provider wat de kosten zijn voor de sportzender.

Ook is het EK volleybal te zien via diverse websites die het toernooi uitzenden via een gratis livestream. Zo is het mogelijk om de wedstrijd Nederland – Oekraïne te kijken via een gratis sport live stream. Sport in Nederland zend zelf het toernooi niet live uit, maar via de roze linkjes hier boven kan je handige directe linkjes vinden om live naar de wedstrijden te kijken.

Geef een antwoord