19 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

EK Hockey live stream Nederland – Spanje

EK Hockey live stream Nederland - Spanje

EK Hockey live stream Nederland - Spanje

EK Hockey live stream Nederland – Spanje kijken

Kijk vanavond hier via de EK Hockey live stream Nederland – Spanje. De wedstrijd in het Wagener Stadion in Amstelveen begint om 20.00 uur.

Nederland – Spanje live stream 1
Nederland – Spanje live stream 2
Nederland – Spanje live stream 3

Na de 4-0 overwinning van zaterdag op Ierland is vanavond Spanje de tegenstander. De Spaanse dames wonnen ook hun eerste wedstrijd tegen Schotland met 4-1. Inzet is vanavond de koppositie in de groep.

Live stream Nederland – Spanje

De wedstrijd Nederland  – Spanje word vandaag live uitgezonden op NPO3. Om 19.30 begint de voorbeschouwing en de wedstrijd om 20.00 uur. Wil je de wedstrijd kijken via een gratis hockey live stream klik dan hier bovenaan de pagina op de betreffende live steam link.

Sport in Nederland zend zelf de wedstrijd niet live uit, maar via onze website vind je wel rechtstreekse linkjes naar andere sites die de wedstrijd online uitzenden. Kijk de wedstrijd dus vanavond om 18.00 uur hier via bovenstaande live stream.

Deze week kan je ook via de tennis live stream Roland Garros kijken en via de wielrennen live stream hoef je niks te missen van de Ronde van Zwitserland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites