20 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

EK Hockey live stream Nederland – België

EK Hockey live stream Nederland - België

EK Hockey live stream Nederland - België

Nederland – België kijken via een gratis live stream

Vanmiddag om 16.00 uur kan je gratis via de EK Hockey live stream Nederland -België kijken. De hockey streams op deze pagina zijn voor 100% gratis.

Nederland – België live stream 1
Nederland – België live stream 2
Nederland – België live stream 3

De Nederlandse hockeysters zijn vanmiddag de grote favoriet om de finale te bereiken. Toch zal Oranje het niet te licht moeten opnemen tegen de Belgen die de laatste jaren uitstekend presteren. De finale van het EK is zondagmiddag om 12.30 uur in het Wagener Stadion in Amstelveen.

Televisie en live stream

De wedstrijd Nederland – België word vanavond live uitgezonden via NPO 1. De voorbeschouwing op de wedstrijd Nederland – België begint ok 15.30 uur. Wil je de wedstrijd online kijken dan kan je ook gratis Nederland – België kijken via de bovenstaande live stream. Sport in Nederland zend de wedstrijd niet live uit, maar op onze site vind je wel rechtstreekse andere linkjes naar websites die de wedstrijd uitzenden.

Wil je vanmiddag nog andere topsport kijken? Kijk dan nu via de tennis live stream naar Roland Garros. Ook kan je via een live stream online naar de Ronde van Zwitserland kijken.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites