20 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

EK Hockey live stream (mannen) Nederland – Duitsland

EK Hockey live stream Nederland - Duitsland

EK Hockey live stream Nederland - Duitsland

Kijk hier via een live stream gratis Nederland – Duitsland

Zaterdagmiddag om 12.30 uur kan je hier via de gratis EK Hockey live stream naar de finale bij de mannen tussen Nederland – Duitsland kijken.

Nederland – Duitsland kijken via live stream 1
Nederland – Duitsland kijken via live stream 2

Het gaat vanmiddag een hele interessant ontmoeting worden tussen Nederland en Duitsland want beide toplanden doen maar weinig voor elkaar onder. In de groepsfase troffen beide ploegen elkaar ook. Het team van bondscoach Max Caldas leek op weg naar een overwinning, maar de Duitsers kwamen in de slotfase terug van een 2-0 achterstand tot 2-2.

Nederland –  Duitsland live stream

De wedstrijd Nederland –  Duitsland zal vanmiddag live worden uitgezonden via de NOS op NPO 1. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 12.00 uur. Heb je geen tijd om de wedstrijd op de televisie te kijken dan kan je Nederland – Duitsland ook live online kijken via een live stream die je hier boven kunt vinden.

Wil je vanmiddag andere topsport kijken? Dan kan je via de tennis live steam naar de finale van Roland Garros kijken bij de vrouwen. Via de Euro 2020 live stream kan je vanaf 15.00 uur naar alle EK voetbal wedstrijden kijken.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites